Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

Sponsor aan het woord

Weer terug aan het werk!

 “Wij zijn enorm blij als de zon schijnt. Het is heerlijk om de gasten weer op het terras te mogen ontvangen en de blijdschap bij hen en het personeel weer te zien. Helaas zijn het nog maar 50 gasten terwijl we er 200 kunnen ontvangen, maar er is een begin!” Aldus Walter Cats, trotse eigenaar van Lodge Visdonk.

“Het is erg fijn om te zien dat er zoveel mensen staan te trappelen om er weer lekker tussenuit te gaan. Toch is het nu niet alleen maar rozengeur en maneschijn, het gaat nog jaren duren voordat we hier weer bovenop zijn. Het is een enorm nare en heftige periode, maar puur om de klanten en het personeel elkaar te kunnen zien, hebben wij tussentijds veel op feestdagen en activiteiten ingespeeld en hebben wij Take-Away aangeboden.” Hij vult aan: “Dit deden we niet voor het financiële plaatje, maar puur om het personeel en de gasten weer te kunnen zien en spreken. Met het personeel hebben wij ook regelmatig momenten gehad om bijvoorbeeld samen te klussen.”

Het gaat nog even duren en er moet nog flink wat besproken worden met de Overheid, maar het zien van de blije gasten doet Walter enorm goed. “We zijn allemaal met de neus op de feiten gedrukt en hebben hier een hoop van geleerd. Strak en efficiënt plannen, maar ook voorzichtig zijn met reserveringen zal het voorlopig zijn. Ik hoop dat we er toch allemaal wat van geleerd hebben en dat iedereen dit in de toekomst kan meenemen.”

Overig nieuws

Ander interessant nieuws