Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

Nieuw lid

Scorpions Security

Goedendag! Mijn naam is Nathan Landman, Accountmanager bij Scorpions Security in Etten-Leur. Uiteraard had ik jullie graag persoonlijk gezien tijdens een bijeenkomst van deze geweldige club, maar helaas zit dat er voorlopig nog niet in. Daarom via deze weg; aangenaam en wat leuk om deel uit te mogen maken van MKB Netwerk Roosendaal! Als Accountmanager bij Scorpions Security ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties, zowel bestaand als nieuw. Iets wat in mijn ogen ontzettend belangrijk is, want een goede relatie met je klanten is key!

Maar wat doen wij als Scorpions Security dan precies? Scorpions is voor opdrachtgevers een veiligheidspartner die meedenkt over complexe problemen. Wij bieden diensten, opleidingen en advies aan op alle veiligheidsgebieden. Door onze jarenlange ervaring in onder andere Retail, overheid, evenementen, horeca en objecten kunnen we u concreet advies geven in veiligheid en gastheerschap, zodat organisaties op het hoogste niveau kunnen functioneren zonder zorgen. Wij zijn onder andere actief in winkelcentrums, kantoorgebouwen, overheidsinstanties en fabrieken. Ter ondersteuning (receptiediensten), ter beveiliging (objectbewaking) en voor opleidingen (wij hebben onze eigen Scorpions Academy). Zoals jullie zien; we hebben een ontzettend breed aanbod aan diensten welke wij kunnen verzorgen voor onze klanten.

Het lijkt me ontzettend leuk om kennis te maken met jullie. Ik zou graag een keer (digitaal of in reallife) langskomen voor een kop koffie om elkaar te leren kennen. Ik neem gelijk een kleinigheidje mee.. want; wij hebben oog voor gevaar, maar zeker ook gevoel voor stijl ????!

Overig nieuws

Ander interessant nieuws