Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

nieuw lid

Schuerman coaching

Wij verwelkomen weer een nieuw lid van MKB netwerk Roosendaal: Mandy Schuerman. Zij coacht ondernemers en professionals naar persoonlijk leiderschap, nu 2 jaar vanuit haar eigen praktijk Schuerman coaching.

Meestal komt een ondernemer naar haar toe met een probleem, zakelijk gerelateerd. Er moet bijvoorbeeld een lastige keus gemaakt worden, of de combinatie privé en werk eist zijn tol. Vaak blijkt dat het probleem niet werk gerelateerd is, maar van persoonlijke aard. Mensen lopen vast en hebben het gevoel zichzelf kwijt te zijn. Mandy helpt ze dan om weer in verbinding te komen met zichzelf.  

Dit doet ze vanuit haar coaching praktijk aan de Molenstraat met één-op-één trajecten, waarbij zij ook gebruik maakt van systemisch werk, bijvoorbeeld een familie of organisatie opstelling. Daarmee wordt vaak heel helder wat het probleem is. Het geeft snel duidelijke inzichten. En met deze inzichten kun je heel goed verder. Geen doekje voor het bloeden, maar een structurele en effectieve oplossing voor de lange termijn. Zo gaat zij als coach nét dat stapje verder.

En dat doet ze ook tijdens het netwerken. Zij komt graag in contact mensen en zet dan graag een extra stapje om anderen met elkaar in contact te brengen. Zij houdt van verbinden, net als wij bij MKB netwerk! En netwerken werkt voor haar ook veel beter dan een LinkedIn post, daarin kan zij niet zo goed haar ei kwijt. Pas als je haar ontmoet krijg je het vertrouwen om met haar jouw probleem aan te pakken.

Welkom Mandy, wij kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Overig nieuws

Ander interessant nieuws