Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

Nieuw lid

ROI Animations

Hoi! Mijn naam is Robbert Liebregts, 36 jaar. Geboren in Waalwijk, opgegroeid in Kaatsheuvel en na enkele jaren Haarlem nu 15 jaar in Breda wonend samen met de hond en mijn vriendin. 

Na jaren gewerkt te hebben als bedrijfsconsultant was ik toe aan een nieuwe uitdaging waarbij ik mezelf weer nieuwe ambitieuze doelen kon stellen. Toen ben ik in contact gekomen met animatiestudio ROI animations in Breda. Een leuk transparant en ambitieus bedrijf wat staat voor kwaliteit. Dit sluit precies bij mij aan, dus de keuze was snel gemaakt. 

Ik ben bezig om het netwerk uit te breiden en de mogelijkheden van animatievideo’s onder de aandacht te brengen. Veel bedrijven weten nog niet de waarde van een animatievideo's voor hun interne en/of externe communicatie kan betekenen.

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij bedrijfs- en uitleganimaties en brengen zo bedrijven en processen in beweging. Middels verschillende animatiestijlen. Infographic, karakter, maatwerk animaties en combinaties hiervan zorgen wij voor een onderscheidend marketing- en communicatiemiddel. Ook realiseren wij infographics om zo ingewikkelde processen en werkwijzes begrijpelijk en duidelijk te communiceren. Animaties en infographics worden zowel voor extern als interne communicatie gebruikt en zijn multifunctioneel in te zetten binnen de marketingstrategie.

Ik hoop veel ondernemers in de regio Roosendaal te leren kennen en wellicht kunnen we elkaar verder versterken en letterlijk in beweging brengen!

Overig nieuws

Ander interessant nieuws