Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

In memoriam

Marc Brekoo

Enkele weken geleden bereikte ons het trieste bericht dat ons ere-lid Marc Brekoo vrij plotseling overleden is. Marc heeft in 2003 de stoute schoenen aangetrokken om de, bijna ter ziele zijnde, MKB Roosendaal een nieuwe boost te geven.

Groots werd aangekondigd dat de vereniging omgetoverd moest worden naar een “netwerk” vereniging en ALLE Roosendaalse ondernemers moesten daar een bijdrage aan leveren! 

Vanaf het podium ging hij met de microfoon in de hand alle aanwezige ondernemers in de zaal langs. Iedereen werd gevraagd wat zijn/haar bijdrage zou zijn aan de nieuwe formule. Er was bijna geen mogelijkheid om zij verzoek te negeren. Zo ontstond op de eerste avond een nieuw bestuur en voor elke bestuursfunctie een ondersteunende commissie. MKB Netwerk Roosendaal was “herboren”.

Vele netwerkavonden zijn georganiseerd met Marc als gepassioneerd voorzitter. Hij is zeker 15 jaar de drijvende kracht geweest achter MKB Netwerk Roosendaal en om die reden is Marc in 2017 benoemd tot ere lid van onze vereniging. We verliezen in Marc een enthousiast, maar vooral ondernemend persoon en wensen zijn vrouw en 2 zonen alle sterkte toe met het verwerken van dit verlies.