Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

PERSBERICHT

iBiZZ realiseert nieuwe website MKB Netwerk Roosendaal

Ondernemers met elkaar in contact brengen en inspireren. Dát is het doel van MKB Netwerk Roosendaal, dé netwerkorganisatie in Roosendaal en omgeving. Om ervoor te zorgen dat het netwerk nog beter vindbaar en toegankelijk wordt, heeft iBiZZ uit Etten-Leur een nieuwe website voor de organisatie gebouwd.

Raymond Smulders, directeur van creative & digital bureau iBiZZ, is een van de oprichters van MKB Netwerk Roosendaal en was jarenlang bestuurslid van het netwerk. “Dat ik het MKB Netwerk Roosendaal een warm hart toedraag, spreekt dus voor zich. Daarom heb ik geen seconde getwijfeld toen mij werd gevraagd om een nieuwe site te ontwerpen en te bouwen.”

Overzichtelijk en helder

De nieuwe responsive website is heeft een heldere structuur en heeft een uitstraling die past bij de ondernemersvereniging: open en verwelkomend. In de overzichtelijke agenda zijn de komende events snel te vinden en ook de voordelen van lid worden van het netwerk komen duidelijk naar voren op de website. Voorzitter Jan Simons is dan ook erg tevreden. “Met deze nieuwe website presenteert MKB Netwerk Roosendaal zich als de open, waardevolle vereniging die we zijn.”

iBiZZ is een creative & digital bureau uit Etten-Leur, dat bedrijven en organisaties helpt met websites, platformen en campagnes die écht het verschil maken. Wilt u meer weten over iBiZZ of over de nieuwe website van MKB Netwerk Roosendaal? Neem contact op met 076-5047047.

Overig nieuws

Ander interessant nieuws