Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

Over MKB Netwerk Roosendaal

Het MKB Netwerk Roosendaal is een initiatief van aansprekende ondernemers in Roosendaal die behoefte hebben aan een club waar ondernemers zich thuis voelen en waar ze kennis en kennissen kunnen opdoen.

Het MKB Netwerk Roosendaal is voortgevloeid uit het MKB Roosendaal en fungeert tegenwoordig als dé netwerkorganisatie in Roosendaal en omgeving. 

Netwerken gebeurt overal, het biedt ondernemers de mogelijkheid om hun klantenkring uit te breiden en kennis en ervaring uit te wisselen.

Netwerken is geven en nemen en is één van de meest actuele manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen én te houden. Het succes van uw bedrijf wordt, zoals iedereen weet, niet alleen bepaald door het product of de dienst die u verkoopt, maar ook door de manier waarop u uzelf en uw bedrijf presenteert. Laat uw gezicht zien! Het MKB Netwerk Roosendaal zorgt voor een ontmoetingsplaats waar interessante netwerkavonden worden gehouden met boeiende sprekers en onderwerpen waar alle ondernemers in Roosendaal bij willen zijn. Ook u kunt u zich hier als bedrijf promoten. In het MKB Netwerk Roosendaal voelen ondernemers zich thuis en wordt er geen onderscheid gemaakt in personeelsomvang of branche: elke ondernemer in elke branche (bouw en industrie, zorg, zakelijke dienstverlening, (detail)handel, horeca, recreatie en toerisme) is welkom.

Bent u er ook aan toe om nieuwe mensen te ontmoeten en daarmee nieuwe mogelijkheden voor u en uw bedrijf te creëren, word dan lid van MKB Netwerk Roosendaal!

MKB Netwerk Roosendaal

Word vandaag nog lid

Bent u er ook aan toe om nieuwe mensen te ontmoeten en daarmee nieuwe mogelijkheden voor u en uw bedrijf te creëren, word dan lid van MKB Netwerk Roosendaal!