Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

Angelique van ‘t Riet

2023 Zakelijk Flirten

28 maart 19.30 uur
Lodge Visdonk

Zakelijk flirten draait om het maken van échte verbindingen. Als je iemand in het middelpunt van de belangstelling zet, zonder persoonlijk gewin, oordelen of overtuigingen, dan maak je echt contact. Zodat opdrachten je gegund worden en je met iedereen en altijd contact kunt leggen. Mensen hebben nu te snel een oordeel over een ander, waardoor ze juist afstand scheppen. Dan duurt echt contact krijgen alleen maar langer.

We zien je graag op 28 maart in Lodge Visdonk. We starten om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur. Tot dan!

Bestel onderaan je tickets, voor leden is de toegang gratis. Vul hiervoor je factuurnummer in, dat is je toegangscode.

Angelique is, naast grondlegger van het concept ‘Zakelijk Flirten’, ook ondernemer, coach, communicatiestrateeg, trainer en auteur van vijf boeken. Angelique startte als 17-jarige met ondernemen en dat is zo gebleven! Naast coachopdrachten en trainingstrajecten wordt zij veelvuldig gevraagd om als ad interimmer een organisatie strategisch advies te geven als het gaat om communicatievraagstukken. Door haar energieke, confronterende maar liefdevolle manier van coaching en begeleiding wordt het pad van ontwikkeling letterlijk ingezet!

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop of lezing verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven. Haar TED-talk over Business Flirting werd al bijna 500.000 keer bekeken.

Overige events

Ander interessante events

  • 2023 Winters Buffet met curling

    Schaatsbaan Roosendaal on Ice op Kadeplein

    Ook dit jaar is het weer zo ver: we sluiten het jaar af met een gezellig diner én...