Contact

Kroevenlaan 31
4707 BL Roosendaal

2019 Netwerkbijeenkomst met Diederik Jekel

Brasserie Lodge Visdonk

Diederik Jekel, wetenschapsjournalist. Maakt wetenschap begrijpelijk en interessant!

Diederik Jekel werkt sinds 2010 als wetenschapsjournalist. Hij is regelmatig te zien bij de Wereld Draait door, Kennis van Nu, Huisje Boompje Beestje en De Nationale Wetenschapsquiz Junior. Zijn sterke punt is het begrijpelijk uitleggen van moeilijke materie aan een breed publiek. Wij zijn benieuwd welk onderwerp hij vanavond gaat bespreken!

Aanmelden leden
Vraag kosteloos een ticket aan met behulp van het (betaalde) factuurnummer 2019. Deze tickets zijn verborgen. (klik op 'Promotiecode invoeren'. Daarna kunt u uw factuurnummer invullen en komt het ticket in beeld. Het niet-leden ticket kunt u nu op 0 zetten. U ontvangt het ticket in uw mailbox. U kunt dit ticket printen of via uw mobiele telefoon tonen om toegang te krijgen tot het event. Wij scannen uw ticket/telefoon.

Aanmelden niet-leden
Bestel een ticket en betaal direct via de link. De kosten voor deze avond zijn € 50,00 exclusief BTW. U ontvangt uw ticket in uw mailbox. U kunt dit ticket printen of via uw mobiele telefoon tonen om toegang te krijgen tot het event. Wij scannen uw ticket/telefoon. Als u besluit dit jaar lid te worden, worden deze kosten in mindering gebracht op het lidmaatschap van 2019 (lidmaatschap rest 2019 € 25,00 exclusief BTW).


 

Diederik is wetenschapsjournalist. Zijn doel is om wetenschap begrijpelijk te maken en om te laten zien dat wetenschap interessant en noodzakelijk is. Wat gaat hij ons vanavond uitleggen?

Overige events

Ander interessante events